dijous, 8 d’abril del 2010

Spotify: Una potent ferramenta per a viure la música

Cal dir que, per a escoltar rock del bò, moltes vegades necessitem cremar l'eMule o bé anar de compres a qualsevol gran magatzem i carregar-nos fins als topes de àlbums de Heroes del Silencio, Eric Clapton, Fito, Led Zeppelin, etc... Al final, resulta un poc pesat, no?

Un grup de visionaris va decidir no fa molt crear un programeta per posar a l'abast de tothom gran part de la música del món, o almenys la publicada. La ferramenta en qüestió es diu Spotify:



Aquest potent programa ens permet fer realitat el nostre somni de tenir a casa la discografia de tots els grans grups de la història, només que en l'ordinador. I el és important: Spotify és totalment gratuït.

El programeta disposa de tres versions, una gratuïta i dos de pagament. Realment, en les tres pots fer el mateix. Només que en les de pagament no hi hauràn anuncis i podràs utilitzar l'Spotify al iPod o l'Android.

I bé, qué es el que permet fer l'Spotify? Doncs, per exemple, buscar àlbums per nom del mateix, per una cançó inclosa en aquest, o pel nom de l'autor. Classificar les cançons en llistes de reproducció totalment personalitzables, i més...

A qué espereu? Disfruteu!! A partir d'ara, tots els articles del bloc contindràn l'URI de l'Spoty amb la cançó o cançons mencionades a l'artricle.

http://www.spotify.com/es/

2 comentaris:

  1. Hi ha tan sols un problema...on et crees un conter Spotify??

    Perque ara han canviat la forma de registrarse, i si no et passa al´gu que tinga un conter premium amb invitacions, res de res... :S

    Jo vaig tindre la sort de registrarme en el moment que tenien l'altra forma de crear conters...pero mira...

    ResponElimina
  2. Hi han plaços de registre lliure, que els administradors d'spotify obrin de vegades, quan la llista d'espera es dessatura. Hi ha que aprofitar eixos moments.

    ResponElimina