dimecres, 20 de gener del 2010

Fito y los Fitipaldis: Antes de que cuente diez

Avui presentem el nou disc de Fito, "Antes de que cuente diez". un disc que seguix l'estela de "Por la boca muere el pez", tant en calitat de cançons com en quantitat de còpies venudes. Sens dubte una gran ferramenta per desconectar de la vida quotidiana. FITOTERAPIA!!!



"Antes de que cuente diez" és el quint àlbum de Fito y los Fitipaldis i un dels que més bones sensacions deixa en els seus seguidors, tant acèrrims com de passada. Començaren a grabar en Juny de 2009 en l'estudi Du Manoir, en Les Landes (França) amb els productors Carlos Raya i Joe Blaney. Les mescles es feren a Nova York en els estudis de grabació Avatar.

El disc inclou deu noves cançons:

1.Antes de que cuente diez
2.Me acorde de ti
3.Tarde o temprano
4.Catorce vidas son dos gatos
5.Todo a cien
6.Los huesos de los besos
7.Que me arrastre el viento
8.Que necesario es el rock&roll
9.Conozco un lugar
10.La cuisine de Bernard

En la seva sexta setmana en la llista de més venuts, el nou disc del grup ocupa el segon lloc de més venuts a Espanya. La gira 2009-2010 del nou disc va començar el 6 de Novembre en el palau d'esports de Santander i en una setmana es van vendre per als tres primers concerts més de 90.000 entrades.

El disc va eixir en dos edicions: La primera el disc normal que porta un DVD amb el "live" del primer "single" del últim concert de la gira "Por la boca vive el pez" en Madrid. En una segona edició, conté el disc del nou àlbum, un llibre de partitures amb les cançons del àlbum, un llibre de fotos del grup als estudis de Nova York i un DVD que inclou el "making of" de la grabació i mescla del àlbum.

Per acabar ens despedim mentant els integrants del grup:

Adolfo "Fito" Cabrales: Veu principal i guitarra
Javier Alzola: Saxo
Joserra Semperena: Piano
Carlos Raya: Guitarra
Alejandro "Boli" Climent: Baix
Daniel Griffin: Bateria

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada